Erzurum, Taekwondoda ANALİG Türkiye Şampiyonluğunu kazandı. Antrenörler Rahmi Ak ve Arif Budak yönetiminde Sinop’ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG)  Osman Bayrakdar Sezonu Türkiye Finallerine katılan Erzurum şampiyon olarak tarihe geçti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG)  Osman Bayrakdar Sezonu Türkiye Finalleri Sinop’ta yapıldı.

Antrenörler Rahmi Ak ve Arif Budak yönetiminde tatamiye çıkan Dadaş tekmeler, şampiyonluğa vurdu. Yusuf Mollaoğulları ve Timuçin Kaan Kırmacı altın madalyanın sahibi olurken, Emir İsmail Mollaoğulları gümüş madalya kazandı. Kıraç Can Budak ise üçüncü olarak bronz madalya elde etti.

Takım halinde Erzurum Türkiye Şampiyonu

Antrenörler Rahmi Ak ve Arif Budak nezaretinde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek toplam dört madalya kazanan Erzurum takım halinde kürsünün ilk basamağına çıkarak Türkiye’nin Taekwondo’da en büyüğü oldu. Şampiyon olan Dadaş tekmeler sevincini antrenörleri Rahmi Ak ile Arif Budak’la paylaştı.

Çelebi: Emeği geçen herkesi kutluyorum

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, Sinop’ta büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu olan Erzurum ANALİG Taekwondo takımını tebrik etti.

Çelebi, “ANALİG Türkiye finallerinde Erkek Taekwondo takımımız 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile takım halinde Türkiye şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. İdareci, antrenör, sporcularımızı ve İl Temsilcimiz Murat Yamanoğlu’nu tebrik ederim. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.