Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB)  faaliyetlerinden biri olan ‘Damla Gönüllülük Hareketi’ Projesi gençlerin bu kez durağı Erzurum oldu. İnsan odaklı çalışan gençler Dadaşlar Diyarı Erzurum’da yüreklere dokunmaya devam ederken, gönülleri fethediyor.

10 gün sürmekte olan ve ülkemiz üniversitelerinde öğrenim gören Türk ve uluslararası öğrencilerin oluşturduğu 43 kişilik bir ekip günlerdir Erzurum’da faaliyetlerine devam ediyor.

Sabah sporu ile günün erken saatlerinde faaliyetlerine başlayan gönüllü ekip, program çerçevesinde çeşitli gönüllülük faaliyetleri gerçekleştirdikten sonra değerlendirme toplantıları ve hazırlanan masa çalışmaları ile günü tamamlıyorlar.

VALİ ÇİFTÇİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

Erzurum gezisi kapmasında protokol ziyaretleri de gerçekleştiren Damla Gönüllülük Hareketi Projesine katılan gençler Vali Mustafa Çiftçi’yi de ziyaret ettiler. Gençler, Vali Çiftçi’ye çiçek sundu. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Dadaşlar Diyarını tanıma şansı bulan gençleri tebrik ederek, “Anadolu’nun zirvesi kadim şehrimizde sizleri ağırlamaktan mutluyuz. Sizler Erzurum’u gezme tanıma imkânı bulduğunuz için çok şanslısınız. 10 gün boyunca ilimizin tarihi, kültürel güzelliklerini gezip görme imkânına sahip olacaksınız. Şimdiden sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Damla Gönüllük Hareketi Projesi kapsamında Vali Mustafa Çiftçi’ye yapılan ziyarette Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yılmaz ile Damla Gönüllülük Hareketi Erzurum Koordinatörü Melik Gül de yer aldı.

Ziyaretin ardından Vali Mustafa Çiftçi,  Damla Gönüllülük Hareketi Projesine katılan gençler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.