GHSİM / ERZURUM

 

Erzurum atletizminin altın çocukları başarıları tüm hızıyla devam ediyor. Okul Sporları Federasyonu’nun Diyarbakır’da düzenlediği ‘Okullar Türkiye Kupası Şampiyonası’nda Erzurumlu atletler madalya ile döndü.

Beş bin metrede koşan Erzurumlu atletler, genç erkeklerde takım olarak birinci olurken, ferdi olarak da Ömer Oti şampiyon oldu.

Okul Sporları Federasyonu’nca Diyarbakır'da düzenlenen ve 446 sporcunun yarıştığı müsabakalarda Erzurumlu atletler birinci oldu. Seyrantepe Spor Tesisleri'nde gerçekleşen müsabakalara, 41 ilden 446 sporcu katıldı. Yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 4 kategoride gerçekleşen yarışlarda Erzurumlu atletler genç erkeklerde takım olarak birinci olurken, ferdi olarak da Ömer Oti şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Diyarbakır’da düzenlenen Okullar Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanaman sporcuları ödüllendirdi. Diyarbakır'da düzenlenen Liseler arası Türkiye Kros Şampiyonası'nda genç erkekler kategorisinde Türkiye birincisi olan Adnan Menderes Lisesi öğrencileri, Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, Atletiz Antrenörleri Yavuz Bayram ve Beden Eğitimi öğretmenleri Yavuz Sinan İşler ile birlikte Müdür Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti.

GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Bu şampiyonluğunuzun devamı da gelsin. Güzel ahlaklınız ile başarılarınızı perçinleştirin. Sizleri dinimize, diyanetimize, bayrağımıza, vatanımıza, milletimize bağlı birer sporcu olarak görmek isteriz. Bu ülkenin sizin gibi değerli gençlere ihtiyacı var. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün gençlik merkezlerinde de gitmeyi ihmal etmeyin. Hem temel değerler hem de ahlaki değerler, kişisel gelişim, dini ilmi ve fıkhı bilgileri almak bakımından güzel bir ortam. Dopdolu ve yarının gençleri olmak için, yarının çocuklarına örnek bir birey olmak istiyorsanız, gençlik merkezlerinden faydalanmanızı tavsiye ederim. Göğsümüzü kabartan sonuçlar alıyor, bu başarılarda bizleri mutlu ediyor.  Hocalarımızı ve sizleri tebrik ediyorum. Yavuz Hocamız gibi değerli bir antrenör ile çalıştığınız sürece başarılarınızın devamı gelecektir” dedi.

Antrenör Yavuz Bayram’da, “Takım halinde Türkiye şampiyonu olduğumuz için çok mutluyuz. İnanıyoruz ki, bu inanç ve güvenle şampiyon olmaya devam edeceğisz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.