Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) ile Spor Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası için 14 Ekim 2015 tarihinde tören yapılacak.

(Erzurum-GHSİM)

Amatör Spor Haftası Kutlamaları bu yıl Erzurum’da 14 Ekim 2015 tarihinde yapılacak etkinliklerle kutlanacak. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile Spor Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği Amatör Spor Haftası Kutlamaları, Erzurum’da 14 Ekimde, Erzurum GHSİM, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve ASKF’nın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Bu önemli etkinlik öncesinde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde bilgilendirme toplantısı yapıldı. GHSİM Başkanı Fuat Taşkesenligil başkanlığında yapılan toplantıda, 14 Ekimde yapılacak olan kortej yürüyüşü ve açılış törenleri masaya yatırıldı. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Samih Kır ile Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin ile ETÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Levent Çakmur ile spor il temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı oldukça verimli geçti. Amatör Spor Haftası Kutlamaları kapsamında 14 Ekim 2015 tarihinde saat 10.00’da Çifte minareli medrese önünden Havuzbaşı’na kortej yürüyüşü yapılacak ve ardından da Yakutiye Spor Salonu’nda açılış ve ödül törenleri yapılacak.