Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Palandöken Gençlik Merkezi’nde Tiyatro ekibi, yönetmen Ruhsar Bayraktar nezaretinde bir ilke imza attı. Geleceğin tiyatrocuları 8 ayrı küçük tirat oynayarak alkış aldı.

 Minik tiyatrocular, yönetmenliğini Ruhsar Bayraktar’ın yaptığı etkinlikte, Shakespeare 'den, Gogol' a,  Murathan Mungan'dan, Dario Fo'ya en tanındık oyunlardan en iyi tiratları oynadılar. Melike Keleş, Azra Yıldırım, Zilan Akan, Berat Demir, Enes Güllü, Eren Sarıgül, Beril Ece ve Zülal Tekin gibi isimlerden oluşan geleceğin tiyatrocuları, sekiz küçük tirat oynayarak, Erzurum’da bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşadı. Palandöken Gençlik Merkezi Çok Amaçlı salonda oynanan 8 küçük tirat ayakta alkışlandı.

Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Gözütok, Palandöken Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdal Yavilioğlu ve çok sayıda davetli de geleceğin tiyatrocularının oyununu izledi.

Yönetmen Ruhsar Bayraktar, “8 küçük tirat için büyük bir emek verdik. Öğrencilerim güzel bir iş çıkardılar. Dolu salonunda güzel anlar yaşadık. Çok gururluyum. Öğrencilerimi başarılı performanslarından ötürü kutluyorum” dedi.