Türkiye Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve Bursa GSİM’nin ev sahipliğinde 15-23 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum Gençlik Spor Kulübü (EGSK) sporcularından Gökdeniz Yağan 67 kiloda birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Antrenörler Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü ve Atilla Osmanoğulları’nın öğrencilerinden Müslüm Çinibulak 92 Kiloda altın madalya kazanan bir diğer boksör oldu. 86 kiloda mücadele eden Muhammet Furkan Karadağ ise gümüş madalyayı boynuna takan isim olmayı başardı.

Aksoy ve Gözgeç’ten Yakın İlgi

Antrenörler Muhsin Köylü ve Atilla Osmanoğlu nezaretindeki boksörlerin başarısı Dadaşları sevince boğdu. Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy ile Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de Erzurumlu boksörlere ve antrenörlere yakın bir ilgi gösterdi. Dadaşlar diyarı adına kürsüye çıkan boksörlerin madalyalarını taktim eden Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy ile Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik etti.

Yağan Ve Çinibulak’tan Altın Madalya

Nefes kesen maçlara sahne olan U22 Yaş Boks Türkiye Şampiyonasında Erzurum GSK adına ringe çıkan Gökdeniz Yağan 67 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna takan isim oldu. Erzurum GSK’den Müslüm Çinibulak ise 92 kiloda Erzurum’a altın madalya getiren bir diğer boksör oldu.

Karadağ Gümüşte Kaldı

Antrenörler Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü ve Atilla Osmanoğulları’nın talebelerinden Muhammet Furkan Karadağ ise final maçını kıl payı kaybederek gümüş madalyada kaldı. 86 kilodaki boksör gümüş madalyayı boynuna takmayı başardı.

Şeniz Aydın Madalyayı Kıl Payı Kaçırdı

Antrenör İbrahim Bostancı nezaretinde Bursa’daki U22 Yaş Boks Türkiye Şampiyonasında 60 kiloda ringe çıkan Şeniz Aydın ise madalya alma şansını kaybederek kente döndü.

Çakmur Tebrik Etti

Erzurum’dan dört sporcunun ringe çıktığı Türkiye şampiyonasında üç boksörün madalya kazanmasının gurur verici olduğunu belirten Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.